Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- 24-åringen hadde ikke kontakt med Galina før drapskvelden

Møttes i Kongens gate.

DREPT: Galina Sandeva.
DREPT: Galina Sandeva. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 24-åringen som er siktet pågrepet og siktet for drapet på Galina Sandeva (28) i Oslo 16. desember har forklart politiet at han ikke hadde oppsøkt henne tidligere.

- Vi har ingen informasjon om noen relasjon eller kontakt mellom dem før 16. desember, sier politiinspektør Grete Lien Metlid til Dagbladet.

- De to møttes i Kongens gate, sier Metlid.

Drapet blir overfor Dagbladet beskrevet som brutalt.

Sandeva jobbet som sexarbeider i dette området. Politiet ønsker ikke å kommentere omstendighetene rundt hvordan de møttes, og om det var snakk om sexkjøp, utover at han kontaktet henne.

24-åringen, som opprinnelig kommer fra Hedmark, jobbet i samme område som Sandeva ble funnet.

Politiet tror ingen andre var involvert i drapet, og det var siktede selv som viste politiet hvor den dreptes telefon lå.

- Han ble med oss og påviste hvor han hadde kvittet seg med den, sier Metlid.

ÅSTEDET: Galina Sandeva ble funnet drept i sin egen bil her på Bispekaia i Oslo.
Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
ÅSTEDET: Galina Sandeva ble funnet drept i sin egen bil her på Bispekaia i Oslo. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer

24-åringen har knyttet seg til hendelsen, men erkjenner ikke straffskyld, sa hans forsvarer Joar B. Henjum til Dagbladet i går kveld.

Mannen er tidligere dømt i Hedmarken tingrett for fyllekjøring og ble i går beskrevet som noe kjent av politiet fra tidligere, men har ikke tidligere vært involvert i alvorlige saker.

Mannen ble ifølge VG pågrepet på arbeidsplassen sin i går ettermiddag. Han jobbet som selger. Tidligere har han vært involvert i driften av noen mindre selskaper.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media