Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

24-åringen jobbet noen hundre meter fra der Galina ble drept

Ble pågrepet på jobben.

ÅSTEDET: Galina Sandeva ble funnet drept i sin bil på Bispekaia i Oslo 17. desember 2015. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
ÅSTEDET: Galina Sandeva ble funnet drept i sin bil på Bispekaia i Oslo 17. desember 2015. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 24-åringen som er siktet for forsettelig drap på sexarbeideren Galina Sandeva (28) jobbet noen hundre meter fra åstedet på Bispekaia i Oslo sentrum der Sandeva ble funnet drept 17. desember i fjor, melder NRK.

Mannen ble pågrepet på arbeidsstedet i går ettermiddag.

- Jeg kan bekrefte at vedkommende er deltidsansatt hos oss, sier sjefen i selskapet til NRK.

Etter pågripelsen var ansatte i firmaet inne til avhør på Politihuset i Oslo, skriver VG.

- Vi har lite kjennskap til karen, så jeg ønsker ikke å kommentere saken utover det. Vi har en del ungdom som jobber hos oss ved siden av studiene, sier daglig leder.

24-åringen har knyttet seg til hendelsen, men erkjenner ikke straffskyld, sa hans forsvarer Joar B. Henjum til Dagbladet i går kveld.

Henjum forsvarer 24-åringen som tidligere i kveld ble pågrepet og siktet for drapet på Galina Sandeva (28) i Oslo 16. desember. Klienten har hele kvelden sittet i avhør på politihuset på Grønland, og har samarbeidet med etterforskerne.

Den siktede 24-åringen er kjent for politiet fra før, men ikke for grov kriminalitet.

VG meldte i går kveld at politiet har funnet en mobiltelefon like ved boligen til den 24 år gamle mannen på St. Hanshaugen i Oslo. Den ble funnet under en rist.

Politiet har tidligere bekreftet at de mistenker at Galina Sandevas drapsmann tok med seg mobiltelefonen hennes, en svart Globul M100, fra bilen hvor hun ble funnet drept.

- Vi håper at telesporene vil hjelpe oss med hva slags reisemåte personen har brukt fra åstedet, sa Stein Olav Bredli, leder for voldsavsnittet i Oslo politidistrikt, 23. desember.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media