MISTENKT:  Store politistyrker jakter på Justin Bourque som mistenkes for å stå bak drapet på tre politibetjenter. Foto: AP Photo / NTB Scanpix.
MISTENKT: Store politistyrker jakter på Justin Bourque som mistenkes for å stå bak drapet på tre politibetjenter. Foto: AP Photo / NTB Scanpix.Vis mer

24-åringen siktet for drapet på tre politimenn i Canada er pågrepet

Sitter i varetekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: Den lokale TV-stasjonen CBS News melder at Justin Borque, som er mistenkt for å ha drept tre politimenn, nå er pågrepet.

Det føderale politiet skal nå ha mannen i sin varetekt.

Klar beskjed Den kanadiske byen Moncton er fremdeles avstengt etter angrepet onsdag kveld.

De 70.000 innbyggerne i byen Moncton i provinsen New Brunswick har fått beskjed om å holde seg innendørs og holde dørene låst, mens politiet jakter på den mistenkte skytteren.

Samtidig som denne massive jakten foregår, skal den mistenkte mannen ha vært aktiv på sosiale medier.

Ifølge den britiske avisa The Independent, skal Justin Borque ha lagt til to nye venner på Facebook etter at han gikk til angrep på politimennene.

Bevæpnet og farlig Den 24 år gamle mannen som antas å stå bak angrepet, beskrives som bevæpnet og farlig.

- Hold deg hjemme og hold deg trygg. Hvis du ikke kan komme deg hjem, dra til venner eller familie og bli der til du får annen beskjed, sier byens borgermester George LeBlanc.

Skyteepisoden har sendt en sjokkbølge gjennom Canada, hvor angrep som denne er relativt sjelden sammenlignet med nabolandet USA.

(NTB/Dagbladet)