Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

24 elever hjemsendt etter bytur i Berlin

Skoleturen til Tyskland og Polen endte med hjemsendelse for 24 av de 60 elevene fra Eidsvoll videregående skole.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Skoleturen til Tyskland og Polen endte med hjemsendelse for 24 av de 60 elevene fra Eidsvoll videregående skole. Årsaken var en nattlig bytur i Berlin.


De 24 elevene skal ha gått ut på byen igjen etter at de hadde kvittert på at de hadde returnert til hotellet før fristen klokken 23.


- Jeg kan ikke pålegge mine ansatte å reise videre i Europa vel vitende om at en tredel beviselig bryr seg så lite om avtalte regler. Vi kan ikke ha med vakter og voktere pÃ¥ slike turer. Turene må være fundert på gjensidig tillit og respekt for vedtatte kjøreregler, sier rektor pÃ¥ skolen, Ivar Nesheim, til Eidsvoll Ullensaker Blad.


Så snart han fikk vite om hendelsen, sendte han en ansatt med fly til Tyskland.


- Den ene av lærerne som skulle være med til Polen, og den læreren som ble sendt nedover, fulgte med elevene på nattoget hjem, sier rektoren.


Elevene må betale hjemreisen selv.


(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling