24 til sykehus etter grotte-fest

Sju personer er sendt bevisstløse til sykehus etter det politiet mener er en ulovlig fest i en grotte på St. Hanshaugen i Oslo i natt. Også to politibetjenter ble utsatt for kullos og får behandling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Totalt sju bevisstløse personer ble kjør til sykehus. Tilstanden skal være fra alvorlig til kritisk for flere av disse. To polititjenestemenn ble også utsatt for kullos og får behandling, skriver Oslo-politiet på Twitter.

– Det vi kan bekrefte nå er at 24 pasienter er kommet til sykehuset etter denne festen, sier kommunikasjonsrådgiver Anders Bayer ved Oslo universitetssykehus til NTB like før klokken 7 søndag morgen.

Han kan ikke gi opplysninger om tilstanden til pasientene.

Funnet tilfeldig

- En patrulje kom tilfeldigvis over noen ungdommer som virket veldig omtåket rundt klokka 3.45. Deretter ble det funnet bevisstløse personer inne i denne grotta eller bunkeren. Til sammen er seks personer kjørt bevisstløse til sykehus. 13 personer ble plassert på en samleplass. De er bedt om selv å ta kontakt med sykehus, forteller operasjonsleder André Kråkenes til Dagbladet

Innsatsleder Hans Kristian Jørgensen opplyser til VG at fem, som er kjørt til Ullevål, er kritisk skadd. Én er kjørt til Lovisenberg. Også andre er kjørt til Ullevål for sjekk.

Opptil 80 personer

Politiet mistenker at mellom 30 og 80 personer deltok på festen i en bunker ved krysset mellom Uelands gate og Colletts gate, like ved Lovisenberg sykehus. De skadde er sendt både til Lovisenberg og Ullevål sykehus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer