25-åring antatt omkommet i badeulykke

Femte badeulykke på et døgn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| I går kveld klokken 21.30 fikk politiet melding om at en 25 år gammel mann hadde hoppet i sjøen ved Salhus kai i Bergen og ikke kommet opp igjen.

- Redningssøket ble avsluttet natt til søndag. I løpet av søndag eller mandag skal vi vurdere om vi skal gå over til det som kalles søk etter antatt omkommet, sier operasjonsleder Konrad Grindeland i Hordaland politidistrikt til NTB.

I går kveld ble det leitet etter en 14 år gammel gutt i et tjern i Fredrikstad kalt "Tredje dam". Etterhvert ble gutten funnet av dykkere, men gjenopplivningsforsøket var forgjeves. Like før klokken ti lørdag kveld ble han erklært død av ambulansepersonell.

Lørdag var det fem forskjellige badeulykker. I bergensområdet var det tre forskjellige badeulykker av alvorlig art, og fem totalt i Norge.

I Arna like ved Bergen ble en 10 år gammel gutt brakt til sykehuset etter en badeulykke, og sykehuset kunne i går kveld melde om at tilstanden var alvorlig og ustabil. I dag opplyser faren til gutten at han ligger i koma, ifølge bt.no.

Han skal i følge samme avis ha vært liggende under vann i minst ti minutter.

En kvinne i 20-åra ble funnet livløs ved Ulsvann i Egersund lørdag ettermiddag. Politiet fikk melding om hendelsen litt over halv to.
 
I Sandviken i Bergen ble det meldt om en mann som lå flytende i vannet med ansiktet ned, på sjøkanten ble også en kvinne funnet. Begge ble brakt til Haukeland sykehus.