25-åring ble flådd på nyttårsfest: - Vil prege ham i lang tid

Fredrikstad-mannen fikk skåret av hudflekk på størrelse med et A4-ark etter slåsskamp på fest.

- STOR PÅKJENNING: Bistandsadvokat Hilde Jæger sier det har vært en stor påkjenning for hennes klient å møte i retten. Her er hun avbildet med aktor Nils Vegard. Foto: Angelica Hagen / Dagbladet
- STOR PÅKJENNING: Bistandsadvokat Hilde Jæger sier det har vært en stor påkjenning for hennes klient å møte i retten. Her er hun avbildet med aktor Nils Vegard. Foto: Angelica Hagen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NB: Dagbladet advarer mot sterke bilder nedenfor i denne saken.

FREDRIKSTAD (Dagbladet): En mann i 20-åra sitter denne uka på tiltalebenken i Fredrikstad tingrett. Han er tiltalt for å ha skåret to hudstykker fra ryggen til en 25 år gammel bekjent.

25-åringen sitter også i retten. Han er sterkt preget.

- Det er en stor påkjenning for ham å være i saken her. Dette er noe som vil prege livet hans i lang tid framover, både fysisk og psykisk, sier 25-åringens bistandsadvokat, Hilde Jæger, til Dagbladet.

Historien startet på formiddagen 1. nyttårsdag 2018 i kjølvannet av en nyttårsfest, da 25-åringen og den nå tiltalte mannen kranglet og havnet i et basketak. 25-åringen mistet bevisstheten i slåsskampen. Da han våknet igjen, hadde han to store sår på ryggen.

Ifølge tiltalen var det skåret bort to hudstykker med en størrelse på 30x25 og 10x10 centimeter. Den ene delen var dermed større enn et A4-ark.

Den tiltalte mannen har erkjent straffskyld, men kan ikke huske nøyaktig hva som har skjedd. De har begge forklart at de slåss, men ingen av dem kan huske selve flåingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer