25-åring knivdrept

Døde av skadene etter å ha blitt stukket ned på utestedet Rubber Chicken i Oslo sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 25 år gammel mann ble knivstukket på utestedet Rubber Chicken i Kristian Augustsgate i Oslo sentrum rundt klokka to natt til fredag.

En kamerat fikk hjulpet mannen i en drosje, og de kjørte til Legevakten. Mannen var så alvorlig skadet at han ble sendt videre til Ullevål universitetssykehus.

Livet sto imidlertid ikke til å redde, og mannen døde av skadene på Ullevål universitetssykehus.

Slåsskamp

Det var Legevakten som varslet politiet. Politiet tømte raskt utestedet da de kom fram, og brakte inn mulige vitner.

- Vi har fått vite at det var en slåsskamp på stedet, hvor en person ble slått og spraket av to andre. Om noen konkret har sett knivstikkingen har vi ikke oversikt over ennå, sier operativ uteleder Lasse Alver til Dagbladet.no like utenfor Rubber Chicken.

Offerets kamerat er blant dem som nå sitter i politiavhør for å bringe klarhet i hva som har skjedd.

Skatetreff

BLE STUKKET NED: Foranledningen til knivstikkingen skal ha vært en slåsskamp på utestedet Rubber Chicken i Kristian Augustsgate i Oslo sentrum. Foto: Helene Tønnessen
BLE STUKKET NED: Foranledningen til knivstikkingen skal ha vært en slåsskamp på utestedet Rubber Chicken i Kristian Augustsgate i Oslo sentrum. Foto: Helene Tønnessen Vis mer

- Det var mange folk på utestedet, men det ser ut til at få har fått med seg det som skjedde, sier operasjonsleder Vidar Hjulstad ved Oslo politidistrikt.

- Det var et slags bransjetreff for taggere og skatere, og vi vil undersøke om noen eventuelt vet hvem gjerningsmannen er, sier operasjonslederen.

Gjerningsmannen var forsvunnet fra stedet da politiet kom. Ifølge signalementet skal han være om lag 25 år, rundt 1.70 høy, iført militær kamuflasjejakke og mørk caps.

Signalementet er sendt ut til alle politienheter og drosjer, men ingen er så langt pågrepet.

25-åring knivdrept