25-åring siktet for hospits-drap

Politiet har siktet en 25 år gammel mann fra Akershus for drapet på en 47 år gammel mann på et hospits på Ekeberg i Oslo denne uken. 25-åringen er siktet for forsettlig drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Mannen meldte seg på politihuset i Oslo fredag kveld sammen med sin advokat Tor Erling Staff. Han har innrømmet de faktiske forhold i avhør. 25-åringen blir fremstilt for varetektsfengsling mandag ved 13-tiden, sier politiinspektør Gunnar Larsen ved Oslo politikammer til NTB.

Den 47 år gamle mannen ble funnet drept tirsdag formiddag, men det er uklart når drapet skjedde. Politiet vil ikke opplyse hvordan mannen ble drept. Den siktede Akershus-mannen har vært i politiets søkelys under etterforskningen av saken.

«Regnet med å bli avslørt»

- Vi har visst om 25-åringen og vi regner med at han ville blitt tatt før eller siden. Han meldte seg for politiet fordi han visste hva han hadde gjort og følte at politiet var for nær til å avsløre ham, sier Larsen.

25-åringen skal ha oppholdt seg i Oslo etter drapet. Den drapssiktede mannen satt i avhør lørdag, men skal ikke ha kommet med noe motiv.