25 drept, over 300 skadd i bryllupsfest

Minst 25 er døde og over 300 er meldt skadet etter at gulvet ga etter i en bryllupsfest i Jerusalem torsdag kveld. 700 deltok i feiringen og flere er fanget inne i ruinene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De tre-etasjene bygningen kollapset under bryllupsfesten, melder nyhetsbyrået AP. Politiet i Jerusalem opplyser at det trolig var en ulykke, og ingen terroraksjon.

- Vi vet foreløpig ikke hva som forårsaket at bygningen kollapset, men vi tror ikke dette var noen terrorhandling, sier talsmann for politiet i Jerusalem, Shmuel Ben-Ruby til den israelske militære radiostasjonen.

Falt ned i sprekken

- Gulvet åpnet seg rett og slett under meg, jeg så brødrene mine falle ned i den brede sprekken og jeg landet selv på toppen av dem. Gulvene i tre etasjer og taket på toppen av bygningen raste sammen, fortalte Yochi Bar-Sani til pressefolk ifølge NTB.

Øyenvitner som har forklart hva de så, har heller ikke omtalt noen eksplosjon før bygningen raste sammen.

- Mennesker er fanget under skrotet, mennesker dør her, sa et uidentifisert øyenvitne til Israel radio.

Selve bryllupet ble holdt i toppetasjen i bygningen. De to øvrige etasjene skal ikke ha vært i bruk. Øyenvitner forteller at bryllupsgjestene danset midt på gulvet da det plutselig ga etter. Kollapsen forplantet seg nedover i bygningen og etterlot seg et stort hull midt i bygningen gjennom alle tre etasjer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer