Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- 25 irakiske krigere drept i kamper mot IS i Anbar

Minst 25 irakiske stammekrigere er drept i voldsomme kamper mot IS i Iraks største provins Anbar de siste dagene, ifølge sikkerhetskilder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har gitt 25 martyrer på 72 timer, sier stammelederen Abdallah Atallah til nyhetsbyrået AFP fra Haditha, hvor IS-krigere gikk til angrep i helgen.

Regionen huser blant annet en stor demning.

Den ytterliggående opprørsgruppa IS har en rekke ganger tidligere gått til angrep i Haditha, men de siste dagers offensiv er den første siden 2014.

IS har innledet flere offensiver siden irakiske regjeringsstyrker jaget jihadistene ut av Anbars hovedstad Ramadi i desember.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling