Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- 25 menn slåss med kniver og balltre

Væpnet politi har arrestert rundt 20 personer i hele Lillestrøm-området. Flere skadde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tilstanden er kritisk for en 45 år gammel mann etter slåsskampen på gata ved Nebbursvollen friluftsbad i Lillestrøm i 18.30-tida. 

- Vi har nettopp fått bekreftet fra sykehuset at denne mannen fortsatt er i live. I tillegg har flere personer lettere skader, det dreier seg om stikkskader og skrubbsår, sa fungerende stasjonssjef Odd Ivar Hagen ved Romerike politidistrikt klokka 21.

45-åringen har ifølge NTB alvorlige hodeskader.

20 arrestert 

Klokka 22 i kveld var 21 personer av væpnede politistyrker, i hele Lillestrøm-området. Det har blitt beslaglagt både kniver og slagvåpen. I tillegg skal vitner ha sett skytevåpen, men politiet vil ikke opplyse om det ble løsnet skudd under basketaket.

- Det var et masseslagsmål, der 20 til 30 personer var involvert. Vi foretar nå avhør og prøver å skaffe oversikt over hva som har skjedd, sier stasjonssjefen. 

Det dramatiske sammenstøtet, som skjedde i et stille og rolig villaområde, skal ha kommet helt overraskende på politiet, og sent i kveld hadde etterforskerne ingen formening om hva som utløste volden.

- Det eneste vi vet er at det er mange forskjellige nasjonaliteter på de som var tilstede. Det er stor spredning i alder, opplyser Hagen-

BEVÆPNET: Politiet jakter på flere personer i Lillestrøm og nabokommunene etter det dramatiske masseslagsmålet. Foto: HANS ARNE VEDLOG
BEVÆPNET: Politiet jakter på flere personer i Lillestrøm og nabokommunene etter det dramatiske masseslagsmålet. Foto: HANS ARNE VEDLOG Vis mer

Etter slåsskampen rømte de involverte i alle retninger

- Noen skal ha stukket fra stedet i biler. Alle våre patruljer leter nå etter flere av de innblandede. Det er gitt bevæpningsordre, sier politiadvokat Tonje Tønder ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.no.

- Lå livløs på bakken

En nabo forteller at hun så en mann som lå livløs på gata utenfor vinduet hennes.

- Da vi oppdaget ham hadde ambulansepersonell og politi kommet til stedet. De drev med gjennoppliving i nærmere tre kvarter før han ble båret inn i ambulansehelikopteret, forteller kvinnen til Dagbladet.no.

Bevæpnet politi og helikopter deltar i jakten på de mange personene som skal ha deltatt i slåsskampen. Oslo politidistrikt opplyser i kveld at de er informert om hendelsen.

Tekniske etteforskere skal sikre spor på åstedet etter det som fort kunne blitt en drapssak. Minst ett av øyenvitnenen filmet deler av slåsskampen, og politiet vil sikre seg videopptaket for å kartlegge hendelsesforløpet.

Flere av mennene som ble lettere skadet ble fraktet til sykehus, men det er foreløpig ikke kjent om det var nødvendig med innleggelse for disse.

Dagbladet.no kommer med mer.

image: - 25 menn slåss med kniver og balltre

Har du bilder eller tips? Ta kontakt med Dagbladet med sms/mms til 2400, epost [email protected], eller på telefon 24 00 00 00. Alle tips og bilder som benyttes, blir honorert.

<B>TATT:</B> Her er fire menn lagt i bakken av bevæpnede politifolk utenfor bussterminalen i Lillestrøm like etter slåsskampen, som skjedde ved Nebursvollen.