Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

25 pågrepet før Hells Angels-fest

På Braut i Rogaland. Flere er sendt ut av landet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Rogalandspolitiets logg skriver de følgende:

«På bakgrunn av at det arrangeres en fest i HA sine lokaler i løpet av helgen, har politiet i Rogaland et fokus på å forebygge at ordensforstyrrelser og straffbare handlinger blir gjort. I løpet av fredag ettermiddag har politimannskap derfor kontrollert ferdsel inn til stedet, både lokalt og på Stavanger lufthavn. I løpet av ettermiddagen er det fra lufthavnen tatt inn 11 utenlandske statsborgere for kontroll etter utlendingsloven. De sitter i påvente av at det avklares hva de evt. er straffet for i sitt hjemland.»

- Det er pågrepet personer med både tilknytning til Hells Angels-klubber og såkalte 1 prosents-klubber, sier operasjonsleder i Rogaland politidistrikt, Kjell-Arne Sletthei til Dagbladet.

Samtlige pågrepne skal ha hatt som mål å delta på en Hells Angels-fest i deres lokaler på Braut lørdag kveld. Flere av de pågrepne er danske.

— Politiet i Rogaland har ønsket å forebygge at ordensforstyrrelser og straffbare handlinger blir gjort denne helgen. Derfor har vi hatt denne aksjonen, sier operasjonsleder Charles Bøgild i en pressemelding.
??
Fram til klokken 11.30 i dag har politiet pågrepet 25 personer i Rogaland og Agder politidistrikt.

- Pågripelsene gikk uten noen dramatikk. De fleste er gjort på flyplassen. Og flere ble stoppet av Agder politidistrikt på fergen som kom fra Kiel, sier Kjell-Arne Sletthei til Dagbladet.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media