25 prosent forbrent

Offeret etter bilbomben har forbrenninger over nesten 25 prosent av kroppen. Politiet fryktet torsdag kveld at gjerningsmannen også ville sprenge bilen til kvinnens nye kjæreste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sykehuset Buskerud beskriver i kveld skadene som lette til alvorlige brannskader av 1. og 2. grad. Mindre enn 25 prosent av kroppsoverflaten er skadd.

Operert i flere timer

Det er ikke aktuelt å overføre kvinnen til brannskadeavdelingen ved Haukeland universitetssykehus i Bergen, fikk NTB opplyst ved sykehuset torsdag kveld.

35-åringen er også operert for flere brudd i hånden.

Kvinnens fraseparerte mann er siktet for forsøk på forsettlig drap etter at kvinnens bil eksploderte utenfor en boligblokk på Åssiden i Drammen.

Fryktet flere bomber

I kveld evakuerte politiet beboerne i blokka som kvinnen kom fra da bilen gikk i lufta i dag morges. Politiet fryktet at kvinnens eksmann også hadde plassert eksplosiver ved bilen til kvinnens nye kjæreste.

Kjærestens bil sto i garasjen, og eksperter fra Forsvaret ble tilkalt for å undersøke bilen. De fant ingenting som tydet på at eksmannen hadde prøvd å sabotere kjøretøyet. Etter at Forsvarets utsendinger hadde gjort seg ferdige, fikk beboerne vende tilbake til blokka.

VOLDSOM EKSPLOSJON:</B> Da kvinnen låste opp døra, eksploderte bilen. Kvinnen var heldig som overlevde.
TRAVEL DAG:</B> Politioverbetjent Håkon Grøttland, stasjonssjef Jan Erik Strøm og politiadvokat Monica Hanø har hatt en travel dag etter at en bil ble sprengt i lufta ved 8-tida. Kvinnens eksmann er siktet i saken.