Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

250 000 dollar i kausjon for legotyv (40)

Stjal brikker for flere millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En amerikansk storjury har satt kausjonen til 250 000 dollar, eller 1,7 millioner kroner, for 40-åringen som er tiltalt for stortyveri av legobrikker.

Mannen reiste mellom flere stater og svindlet butikkjeden Target ved å bytte ut prislappen på dyre legosett med prisene på billigere brikker.

Politiet i Portland, Oregon, mener han har tjent over 200 000 dollar på å selge legosettene over internett.

Under husransakelsen hos mannen, ble det funnet så mye Lego at politiet måtte bruke en seks meter lang varebil for å fjerne alle bevisene.

Bare i mannens bil ble det funnet 83 sett, blant dem 56 fra Star Wars-serien.

LEGOTYV: 40-åringen stjal Lego for flere millioner kroner. Karen på bildet er en annen legotyv, uten tilknytning til denne saken.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling