26-åring døde etter «shot-party»

Styrtet nesten 25 på en halv time.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har vitner som sier at mannen inntok mellom 23 og 25 «shots» før han døde, sier J. D. Callaway, talsmann for Hillsborough sheriffdistrikt i Florida til ABCNEWS.com.

Eric Morris (26) skal ha bestemt seg for å avholde en drikkekonkurranse sammen med en kamerat på nattklubben Angels Showbar, i Seffner (Florida).  

Ga se ikke

- De skal ha langet innpå noe kameraten beskriver som «kirsebærbomber», en blanding av kirsebærvodka og energidrikken Red Bull, sier Callaway.

Kameraten skal ha gitt seg etter noen få runder, men Morris fortsatte den livsfarlige leken.

- Vitner har fortalt oss at bartenderen satte glass etter glass foran en tørst Morris. Først ved nummer 24 eller 25 sa hun stopp, sier Callaway.

Rett etter å ha blitt nektet mer alkohol sjanglet 26-åringen ut av baren og kollapset.

Kameratene forsøkte å få liv i sin røslige drikkekompanjong, men til ingen nytte. 

26-åring døde etter «shot-party»

Ringte nødnummer

De ringte nødnummeret 911 og Morris ble raskt transportert til et lokalt sykehus, men livet sto ikke til å redde. Han ble erklært død bare to timer etter å ha inntatt sin første drink på Angels Show Bar.

Søsteren, Jacqui Morris sier til St. Petersburg Times at hun tror at broren fortsatte å drikke for å tøffe seg og vise at han var best.

Ifølge Callaway hadde Morris, som veide nærmere 100 kilo. og målte 195 cm. på strømpelesten, i en periode jobbet som dørvakt på stedet som til slutt ble hans bane.

Bestyreren av nattklubben ønsker ikke å kommentere hendelsen før obduksjonsrapporten foreligger.

SHOTRACE: Først ved drink nummer 24 eller 25 skal Eric Morris (26) ha blitt nektet videre servering.
Arkivfoto: Scanpix
SHOTRACE: Først ved drink nummer 24 eller 25 skal Eric Morris (26) ha blitt nektet videre servering. Arkivfoto: Scanpix Vis mer