26-åring mistet livet på Hurtigruten - ble ranet dagen før

Den 26 år gamle mannen som ble funnet omkommet på hurtigruten Vesterålen forrige onsdag, skal ha vært utsatt for vold i en park i Bergen før han gikk på jobb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det melder Bergens Tidende. Mannen, som har jobbet som nattevakt på hurtigruteskipet Vesterålen i to år, ble funnet død på sin lugar da han ikke møtte opp til nattevakt kvelden onsdag 18. november. Skipet lå da til kai i Kristiansund, hvor mannen var hjemmehørende.

Saken blir etterforsket som et mistenkelig dødsfall. Overbetjent Knut Endreseth uttaler til BT at obduksjonen av 26-åringen ble gjennomført i Trondheim forrige fredag, men at politiet ved Kristiansund politistasjon fortsatt venter på rapporten.

Endreseth forteller at politiet har gjennomført en rekke avhør, og at alle de avhørte har status som vitner.

- Da han kom om bord, blødde 26-åringen fra nesen, sier overbetjenten. Han forklarer at politiet ikke har mistanke om at noe straffbart har skjedd om bord på hurtigruten, men at mannen ble utsatt for et ransforsøk som skal ha funnet sted i en park i Bergen. Den unge mannen gikk om bord i skipet tirsdag 17. november, dagen før han døde.

- Vi har ikke funnet ut noe mer om selve hendelsen, og vi vet ikke hvilken park det dreier seg om, sier Endreseth.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram