27-årig tobarnsmor døde av stikkskader

Kniv funnet på åstedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vi har fått en foreløpig obduksjonsrapport som viser at kvinnen døde av stikkskader, sier Rolf Thoresen til Dagbladet torsdag formiddag.

- Ingen pågrepet Det var tirsdag formiddag at en 27 år gammel afghansk kvinne ble funnet død, ifølge politiet trolig drept, utenfor et nedlagt garasjeanlegg like ved et boligfelt utenfor Hamar sentrum.

- Det er foreløpig ingen som er pågrepet i saken. Vi jobber hardt med å finne ut hva det er som har skjedd, sier han.

- I går fant vi en kniv på stedet. Det er usikkert om den er brukt, men det er selvsagt noe vi sjekker, sier Thoresen.

Kvinnen ble i går identifisert som en 27 år gammel kvinne fra Afghanistan. Politiet ønsket ikke å gå ut med navn på kvinnen, men offentliggjorde et bilde av henne, i håp om at publikum vil tipse dem.

- To mindreårige barn 27-åringen hadde to barn og familie på mottakssenteret hun bodde på omlag 13 kilometer utenfor Hamar sentrum, skrev Dagbladet onsdag.

- Hun hadde to mindreårige barn, og var gift. De pårørende har vært inne til avhør, det var en naturlig del av etterforskningen og de var blant de første som var inne til avhør, sier Thoresen.

Familien meldte kvinnen savnet kort tid etter at hun ble funnet død.

I går besøkte Dagbladet mottakssenteret der kvinnen bodde.

- DREPT: Politiet mener denne 27 år gamle afganske moren er drept. De ønsker tips om hva som kan ha hendt henne. Foto: Politiet
- DREPT: Politiet mener denne 27 år gamle afganske moren er drept. De ønsker tips om hva som kan ha hendt henne. Foto: Politiet Vis mer

- Dette er en forferdelig sak, det er forferdelig tragisk. En helt ung kvinne med mye av livet foran seg. Alle blir jo naturlig nok sterkt berørt av en slik sak, sa Siv Kjelstrup, regionsdirektør i UDI.

- Informerer beboerne Hun bisto mottakssenteret, og møtte Dagbladet samtidig som beboerne ble varslet om dødsfallet.

Et kriseteam var også på plass.

-  Mange av de som bor her, er ikke kjent med hva som har skjedd. Akkurat nå holder mottaket på å informere beboerne. Familien blir selvfølgelig høyest prioritert av mottakspersonalet og kriseteamet, sa hun ett døgn etter at kvinnen ble funnet død.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer