27-åring banket mann bevisstløs på strippeklubb

Kvinnelig stripper ble vitne til at mannen (27) slo hodet til utvist gjest gjentatte ganger i flisgulvet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En 27 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til tre år og et halvt års fengsel for massiv vold mot en polsk mann på og utenfor strippeklubben «Lotus» i Oslo.

Hendelsen skjedde natt til 7. mai 2007. Domfelte har tidligere jobbet som dørvakt, men var på klubben sammen med en annen dørvakt som var på jobb på stedet. Tre polske gjester, deriblant fornærmede, hadde på ulovlig vis gått ned en etasje til et lokale der stripperne har private opptredener for gjester som er villig til å betale ekstra for mer privatliv. 

De ansatte ønsket mennene ut, noe dørvakten og den domfelte valgte å etterfølge. Da mennene skulle bli geleidet ut av lokalene gjorde de motbør og det ble et basketak.

- Slo hodet mot flisgulv

Og det er ikke småjuling dommen fra Oslo tingrett beskriver. En kvinnelig stripperske ble vitne til at 27-åringen som sto tiltalt utøvde vold mot mannen.

Mens hun gjemte seg under et sminkebord i klubbens garderobe så hun at den ene polske mannen ble slått i hodet gjentatte ganger. Han kastet deretter mannen gjennom en dør med hodet først slik at glasset i døra knuste. Liggende urørlig på gulvet satte 27-åringen seg over ham, tok tak i hodet hans og slo det mot flisgulvet minst to ganger. Stripperen som ble vitne til epsioden måtte snu seg fordi hun orket ikke å se på volden lengre, skriver Oslo tingrett.Den domfelte mannen har hele tiden nektet for at han slo hodet hans mot gulvet, men tingretten trodde ikke på denne påstanden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer