27-åring død og 13 personer skadd i maxitaxi-ulykke

Kolliderte med personbil. Drosjesjåfør alvorlig skadd.

ULYKKE PÅ E6: En person omkom og 13 personer ble skadet i en møteulykke på E6 sør for Hamar. Foto: DAGBLADET-TIPSER
ULYKKE PÅ E6: En person omkom og 13 personer ble skadet i en møteulykke på E6 sør for Hamar. Foto: DAGBLADET-TIPSER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En 27 år gammel mann er bekreftet omkommet etter en møteulykke på E6 i Stange kommune sør for Hamar i 23-tida lørdag kveld.

En maxitaxi frontkolliderte med en personbil, og til sammen 14 personer var involvert i den voldsomme kollisjonen.

- Det eneste vi vet om hendelsesforløpet er at personbilen trolig kom over i motsatt kjørefelt. Føreren av personbilen, en 27-åring fra Stange, er død, sier operasjonsleder Frank Løken ved Hedmark politidistrikt til Dagbladet.no.

Føreren av drosjen, en 38 år gammel mann fra Stange, ble fraktet til Ullevål Universitetssykehus med luftambulanse, og tilstanden hans var i morges alvorlig.

De 12 passasjerene i minibussen, som var på vei til fest, ble ifølge politiet fraktet til Hamar sykehus.

- Noen ble kjørt til sykehus i ambulanser, mens andre ble fraktet i drosjer. Ingen av passasjeren er såvidt jeg vet alvorlig skadd, sier Løken.

Kollisjonen skjedde på et sted der E6 snevres inn fra tre til to felt. Politiet kjenner ikke den forutgående årsaken til ulykken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer