Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

27-åring fikk fem års fengsel for to voldtekter

Ute av stand til å takle avvisning, mener retten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

En 27 år gammel mann er i Stavanger tingrett dømt til fem års fengsel for to voldtekter i fjor.

Den ene voldtekten skjedde i samarbeid med en 20-årig kamerat i mai 2008. Først voldtok 20-åringen jenta mens 27-åringen holdt henne fast. Da kameraten var ferdig, forsøkte også 27-åringen å voldta jenta, men mislyktes da hun gjorde motstand, og kameraten ikke ville hjelpe med å holde henne fast.

27-åringen ble også funnet skyldig i å ha voldtatt en jente mens hun sov i en leilighet i Stavanger i oktober samme år, melder NRK.

20-åringen ble dømt til fire års fengsel, mens 27-åringen ble dømt til fem års fengsel.

I dommen skriver Stavanger tingrett at den 27 år gamle mannen totalt synes å mangle evnen til å akseptere at en jente avviser hans seksuelle tilnærmelser. Retten fant ingen formildende omstendigheter.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling