- 27-åring fortalte hvor liket lå

- Sprakk i avhør. Kunstner (32) funnet delvis nedgravd på strand på Ytre Fræna.

AVSPERRET:  Politiet sperret i går kveld av strandområdet mellom Vikan og Male på Ytre Fræna, der den 32 år gamle kunsteren fra Molde ble funnet død og delvis nedgravd ved 20-tiden i kveld. Foto: BJØRN BRUNVOLL, ROMSDALS BUDSTIKKE
AVSPERRET: Politiet sperret i går kveld av strandområdet mellom Vikan og Male på Ytre Fræna, der den 32 år gamle kunsteren fra Molde ble funnet død og delvis nedgravd ved 20-tiden i kveld. Foto: BJØRN BRUNVOLL, ROMSDALS BUDSTIKKE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| MOLDE/OSLO (Dagbladet): Den siktede 27-åringen erkjente i går de faktiske forhold. Mannen er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter at en 32 år gammel kunstner ble funnet død på en strand på Ytre Fræna i Møre og Romsdal i går.

Mannen lå delvis nedgravd i sand og stein.

27-åringen skal ha sprukket i avhør, skriver Romsdals Budstikke — rbnett.no.

Siktede skal ha pekt ut funnstedet for politiet i avhør, skriver avisa.

Kripos på vei Klokka 12.00 holder politiet pressekonferanse om saken i Molde. Dagbladet vil vær tilstede under pressekonferansen.Nordmøre og Romsdal har bedt om både taktisk og teknisk bistand fra Kripos. De er i dag på vei til området.

32-åringen hadde vært savnet i cirka tre døgn da han ble funnet død. Mandag ble han meldt savnet av pårørende. Ifølge politiet skal 32-åringen være tatt livet av med en gjenstand.- Det kan være en øks eller en kniv, som er beslaglagt, sa politiadvokat Ingvild Thorn Nordheim i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til Dagbladet i går kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer