27-åring siktet for kniv-drap

En 27 år gammel mann er siktet for forsettlig drap på sin 48 år gamle samboer på Tynset. Drapet skal ha skjedd en av påskedagene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Mannen tilsto i et avhør i dag å ha stukket sin samboer med en knivlignende gjenstand flere ganger, slik at hun døde av disse skadene. Han har forklart at det var en krangel mellom ham og avdøde før drapet skjedde, opplyser konstituert politimester Jostein Løken ved Østerdal politidistrikt til NTB. Krangelen skal ha oppstått under alkoholpåvirkning. Den siktede ble pågrepet i går, men tilståelsen kom først i dag.

Vil ha 12 ukers varetekt

27-åringen blir fremstilt for varetektsfengsling i kveld i Nord-Østerdal forhørsrett. Politiet vil be om 12 ukers varetektsfengsling, med brev- og besøksforbud deler av tiden. Kriminalpolitisentralen i Oslo (Kripos) bistår de lokale politifolkene med etterforskningen. Kripos fortsatte sitt arbeid på åstedet i dag. Politiet ønsker ikke å opplyse hvilken gjenstand kvinnen skal ha blitt drept med eller når drapet skal ha skjedd.

Funnet av familiemedlem

Siktede og avdøde skal ha vært samboere i noen måneder. Kvinnen ble funnet død i huset sitt, som ligger sentralt til i Tynset. - Vi fikk melding om saken i går formiddag, og var på åstedet ganske raskt etterpå. Et familiemedlem av avdøde som kom på besøk, meldte fra, sier Løken til NTB. Det skal ikke ha vært andre personer til stedet da drapet skjedde. Samboerparet bodde alene i huset. - Det er ikke flere personer som er mistenkte i saken, sier Løken.

(NTB)