27 vil gå til sak mot Berge Partners

Advokat Johan Kristian Falk-Pedersen representerer 27 småsparere som har tapt titalls millioner kroner.

GRANSKES: Berge Partners Limited, som holder til på denne adressen i Tønsberg, granskes av Kredittilsynet etter at småsparere og underleverandører mener de har underspilt risikoen ved spareprodukter fra det irske forsikringsselskapet Hansard. Foto: John Terje Pedersen
GRANSKES: Berge Partners Limited, som holder til på denne adressen i Tønsberg, granskes av Kredittilsynet etter at småsparere og underleverandører mener de har underspilt risikoen ved spareprodukter fra det irske forsikringsselskapet Hansard. Foto: John Terje Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter at Dagbladet skrev om saken lørdag, har flere investorer som føler seg lurt tatt kontakt med Falk-Pedersen, som nå forbereder søksmål mot Tønsberg-selskapet Berge Partners.

- Vi har varslet søksmål mot Berge Partners, sier advokat Johan Kristian Falk-Pedersen til Dagbladet.

Berge Partners Limited er den norske agenten for de omstridte Hansard-spareproduktene, som har ført til at mange har mistet penger de har spart opp over et helt liv.

Berge Partners har ikke selv solgt produktet direkte til kunder, men har stått for informasjonsmateriell og opplæring av flere distributører, som igjen har hatt kontakt med kundene.

Nå granskes Berge Partners av Kredittilsynet, etter at både småsparere og distributører mener Berge Partners har underspilt risikoen ved spareproduktet.

- 80 prosent tap- Det er umulig å forstå fra Berge Partners prospekter at det skal være umulig å tape alt. Småsparerne ble forespeilet at 80 prosent av investeringen uansett var sikret, sier advokat Johan Kristian Falk-Pedersen til Dagbladet.

I dag er fasiten en ganske annen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer