28 år og fra Marokko

Kvinnen som ble funnet drept i Hobøl i Østfold den 30.august er identifisert. Kvinnen, som trolig ble tatt av dage 17.august, er ifølge politiet 28 år gammel og av marokkansk opprinnelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Opplysningene om kvinnens identitet betyr mest sannsynlig at den mystiske drapssaken går mot en oppklaring.

Politiet avviste imidlertid i går å gi opplysninger ut over det som sto å lese i en kort pressemelding sendt ut av politiadjutant Anne Mette Angell ved Moss politidistrikt i går kveld. På bakgrunn av svært spesielle omstendigheter ønsker politiet ikke å si om noen er pågrepet eller siktet.

En gåte

- Som det står i pressemeldingen er kvinnen identifisert. Hun 28 år og fra Marokko. Ut over det vil jeg ikke kommentere saken av hensyn til etterforskningen, var det eneste Angell ville si i går.

Liket av den marokkanske kvinnen ble funnet gjemt i et bekkeleie, delvis skjult av blant annet greiner og kvister, vel fire kilometer sør for Elvestad i Hobøl kommune om ettermiddagen søndag den 30.august.

Det ble verken funnet identitetskort, lommebok eller andre personlige eiendeler på eller i nærheten av liket.

Kvinnen var så ille tilredt at det var umulig for rettsmedisinerne å fastslå alder, nasjonalitet eller hvordan hun hadde sett ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer