Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

28-åring savnet etter bytur

28 år gamle Lars Erik ble sist sett ved Klingenberg kino i Oslo sentrum natt til søndag 3. oktober.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lars Erik ble meldt savnet 5. oktober, men verken politiet, venner eller familie har klart å spore ham opp. Nå ber familien til Bærumsmannen om hjelp til å finne ham.

- Lars Erik hadde vært ute sammen med tre vennepar, og de skiltes på vei til å ta nattbussen hjemover ved 03.15-tida natt til den søndagen. Etter det har vi ikke hørt noe, og er bekymret for at noe kan ha tilstøtt ham, sier familiens talsmann, Øyvind Ølstad, til Dagbladet.no.

28-åringen er 185 cm høy med mørkt, kortklipt hår. Han har en lett gjenkjennelig hvit trekant i håret i bakhodet. Han kan ha rødlig skjegg nå. Da han ble borte, hadde han på seg mørke jeans, brune skinnsko uten hælkappe, mørk brun/grønn strikkegenser med høy hals, og mørkegrå hettejakke,

- Vi vet at telefonen hans ikke har vært slått på etter at han ble borte 3. oktober. Kontoen er også uberørt etter den tid. Men vi har så langt ingen holdepunkter for at det har skjedd noe kriminelt, sier politioverbetjent Olav Brubakk i Asker og Bærum politidistrikt.

Har du opplysninger eller observasjoner av Lars Erik, kan du ringe Øyvind Ølstad på telefon 90 72 23 22, eller til politiet på 02800.

SAVNET: Lars Erik.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media