Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

28-åring siktet etter skyting i Sarpsborg

Siktede meldte selv i fra til politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 28 år gammel mann er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble skutt i magen på åpen gate i Sarpsborg.

Politiet endret 28-åringens status fra vitne til siktet etter avhør lørdag. Det var den siktede som meldte fra til politiet om skytingen i Sarpsborg i Østfold, hvor en mann i 30-årene ble skutt i magen.

Kjenner hverandre

- Etter avhør og tekniske undersøkelser på stedet, mistenker vi ham for å stå bak, sier politiinspektør Knut Erik Evju til NTB. Han forteller at både den pågrepne mannen og skuddofferet er kjenninger av politiet.

- Den siktede kjente også mannen som ble skutt. Vi vet foreløpig ikke om det er flere involvert i denne saken, forteller Evje.

28-åringen, som kommer fra Sarpsborg, er siktet for legemsbeskadigelse.

Utenfor livsfare

Politiet fikk melding om skytingen via AMK klokken 10.05 lørdag. Mannen ble funnet liggende i veikanten i Borgenhaugen i Sarpsborg, ikke langt fra Hafslund hovedgård. De første meldingene gikk ut på at skuddene angivelig skulle ha blitt løsnet fra en forbipasserende rød bil der det satt fem personer.

Skuddofferet ble fraktet til Ullevål universitetssykehus med livstruende skader. Han ble like etter operert, hvorpå sykehuset lørdag kveld kunne melde om at mannen var utenfor livsfare.

- Vi har ikke vært i kontakt med offeret, men vil avhøre han når det er medisinsk forsvarlig, forteller Evje.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!