29-åring i Bergen funnet drept

Den 29 år gamle Øyvind Bjarte Madsen ble onsdag funnet drept i Åsane i Bergen. Politiet avviser en teori om at en torpedo står bak drapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En burgunder stasjonsvogn som har vært etterlyst i forbindelse med drapet, er sjekket ut av saken i kveld etter at eieren meldte seg for politiet.

Politiet har avhørt flere vitner i forbindelse med drapet på 29-åringen, men har ingen mistenkte i denne saken.

- Ingen torpedo-teori

- Vi i politiet har ikke gått ut med noen teori om at en torpedo står bak drapet, slik enkelte aviser skriver i dag, sier informasjonsleder Trygve Hillestad i Bergen politidistrikt til Dagbladet :på nettet. - Vi holder imidlertid alle muligheter åpne, og vi er på jakt etter folk som kan fortelle om 29-åringens bevegelser i tiden fra han kom fra jobb i Nordsjøen tirsdag kveld og til han ble funnet død onsdag. Vi ønsker blant annet opplysninger fra folk som kan ha sett offerets bil, en hvit BMW 520, i tiden før drapet. Utover dette er vi nødt til å være sparsomme med detaljer av hensyn til etterforskningen.

TV2-nyhetene melder i kveld at de er kjent med at huset offeret bodde i ofte ble oppsøkt av personer fra kriminelt belastede miljøer.

Bolig saumfart

Det er andre gang på under en uke at drapsalarmen går i Bergen, og 29-åringen ble funnet død i en enebolig i bydelen Åsane. Politiet skal straks ha forstått at det dreide seg om et drap da de ankom boligen i Åsamyrane på Nyborg. Kriminaltekniske eksperter saumfarte i hele går eneboligen på jakt etter spor etter en gjerningsmann. Samtidig ble en rekke personer avhørt og det ble foretatt rundspørring i nabolaget, melder TV2.

To drap

Det blir en travel påske for drapsetterforskerne ved Bergen politidistrikt. Politiet etterforsker fortsatt knivdrapet på en 20 år gammel kvinne i Fyllingsdalen i Bergen sist fredag. Avdødes 26 år gamle samboer er siktet og varetektsfengslet for ugjerningen, men mannen nekter straffskyld.