Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

29 døde i fabrikk-eksplosjon

Dynamittfabrikk i Kina eksploderte - ytterligere ni savnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Kinesiske myndigheter bekrefter 29 omkomne personer etter eksplosjonen ved en dynamittfabrikk i byen Zhaoyuan i Shandong-provinsen i Kina.

I tillegg er ni personer savnet etter eksplosjonen lørdag, som var så kraftig at den veltet trær opptil 20 meter unna, melder Associated Press.

20 personer ble bekreftet omkommet umiddelbart etter ulykken, og tirsdag morgen norsk tid ble dødstallet oppjustert til 29.

Den private fabrikken 761 Explosive Co. Ltd, som nå er totalskadd, har 600 ansatte og lager eksplosiver til bruk i kinesiske gullgruver. Foreløpig er det ikke klarhet i årsaken til ulykken.

JEVNET MED JORDA: Den kinesiske dynamittfabrikken eksploderte, og veltet trær 20 meter unna. 29 personer omkom.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling