292 krokodiller drept i hevnaksjon

Innbyggerne i landsbyen gikk til angrep på lokal krokodillefarm.

HEVN: Innbyggerne i en indonesisk landsby gikk til angrep på en krokodillefarm etter at en 48 år gammel mann ble drept. Video: Newsflare Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter at en 48-årig mann fra en indonesisk landsby ble drept av en krokodille, gikk innbyggerne til angrep på en lokal krokodillefarm.

292 krokodiller ble drept i hevnaksjonen for så å bli kastet i en haug.

Se video av hevnaksjonen, øverst i saken.

Ropte etter hjelp

Årsaken til landsbyens utagering er tapet av en beboer. En 48 år gammel mann skal ha gått inn til en krokodillefarm for å plukke gress for å fôre dyr, ifølge Indonesias byrå for naturressurser.

Her ble mannen angrepet av en krokodille, noe en ansatt oppdaget:

- En ansatt hørte noen rope etter hjelp. Han løp raskt til stedet og så en krokodille angripe en person, sier Basar Manullang, sjef i byrået, ifølge Reuters.

FORSØKTE Å STOPPE ANGREP: Politiet forsøkte å stoppe angrepet som førte til 292 krokodillers død. Det klarte de ikke. Foto: Antara Foto/Olha Mulalinda /via REUTERS
FORSØKTE Å STOPPE ANGREP: Politiet forsøkte å stoppe angrepet som førte til 292 krokodillers død. Det klarte de ikke. Foto: Antara Foto/Olha Mulalinda /via REUTERS Vis mer

Tok tak etter begravelse

Etter bisettelsen av den drepte mannen lørdag, gikk pårørende til angrep på krokodillefarmen med kniver, hammere og balltre. De endte opp med å drepe 292 krokodiller.

Politiet forsøkte underveis å stoppe angrepene, men krokodillenes liv sto ikke til å redde. Drap på truede arter i Indonesia, kan straffes med bøter eller fengsel, skriver Time.

URBEIST: Familien var akkurat på tur hjem da denne alligatoren dukket opp. Video: CNN. Vis mer

- Guds skapninger

Manuallang fortalte at farmen hadde fått en lisens til å avle beskyttede saltvann- og New Guinea-krokodiller i 2013.

Men en av betingelsene var at dyrene ikke forstyrret samfunnet.

- For å unngå at dette skjer igjen, må lisensholdere sikre området rundt, sier Manullang. Han forteller videre at byrået hans samarbeider med politiet i deres etterforskning.

- Krokodiller er guds skapninger som trenger beskyttelse de òg, sa Manullang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer