Dødsfall i Storbritannia:

3-åring døde etter tragisk traktorulykke

Tre år gamle Ianto Jenkins mistet livet etter en tragisk ulykke.

MISTET LIVET: 3. august døde tre år gamle Ianito Jenkins. Foto: Frigitt av Heddlu Dyfus-Powys-politiet
MISTET LIVET: 3. august døde tre år gamle Ianito Jenkins. Foto: Frigitt av Heddlu Dyfus-Powys-politiet Vis mer
Publisert

Ianto Jenkins døde tidlig i august etter å ha blitt påkjørt av en traktor. Han var ute og lekte med søstera og kusina si, utenfor en gård i Pembrokshire i Wales, skriver The Independent.

Ifølge avisa skal han ha vært ute og syklet da traktoren plutselig kjørte inn i ham. Treåringen ble erklært død da ambulansepersonellet kom til stedet.

Dyfed-Powys-politiets talsperson, Hayley Rogers, har tidligere bekreftet ulykken.

- Ingens feil

For to dager siden snakket Iantos bestemor Meinir Jenkins med den britiske avisa om den tragiske hendelsen.

- Han (faren som skal ha kjørt traktoren, journ.anm.) hørte lyden av at han traff noe, stoppet og gikk ut for å ta en kikk. Der lå Ianto på bakken, urørlig. Det var hjerteskjærende, sier Meinir til The Independent.

Bestemora er klar på at det ikke er noen som har skyld etter den vonde hendelsen, da hun mener det er helt tydelig at det var en ulykke:

- Dette er en ulykke som ingen skal klandres for.

DØDE: 4 år gamle Petter døde etter feil som ble gjort etter at han ble operert på Sykehuset Innlandet i Hamar. Video: Kristin Svorte / Privat /NTB / Reporter: Sanne Sagevik / Vegard Krüger Vis mer

Moras hjerteskjærende ord

Tre dager etter dødsfallet sendte Jenkins-familien ut en hyllest til minne om Ianto, gjennom det lokale politiet.

- Ianto var min blåøyde gutt og en inspirasjon i livet. Han var en snill liten gutt, som alltid smilte og lo. Hans bestevenn var storesøster Seren, som alltid hadde han ved sin side, sa mora Chloe Picton i pressemeldingen fra august.

- Ianto elsket å gå i barnehagen og var spent på å starte sin første dag på skolen i Ysgol Beca i Efailwen i september. Han elsket å være ute på gården, og sitte på i traktoren med pappa.

Videre har mora uttrykt at hun og sønnen hadde et sterkt bånd:

- Han var min lille gutt og alltid ved min side, hvor enn vi gikk, nå er det tatt fra meg. Ingen foreldre burde miste barnet sitt.

Politiet begynte rutinemessig å etterforske saken etter 3. august. Etterforskningen ble imidlertid utsatt i fire måneder av fungerende rettsmedisiner Paul Bennett, som har sendt sine kondolanser til familien.

Faren har selv ikke kommentert ulykken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer