Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

3-åring døde

Ble dratt ti meter inn i underjordisk kanal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det ble iverksatt full utrykning ettter at politiet fikk melding om at et lite barn falt i en bekk utenfor sitt eget hjem på Bjørkhaugen i Langevåg på Sunnmøre.

- Vi fikk melding om at et barn i 3-årsalderen er falt i vannet og er kommet ute av syne for foresatte, opplyser Arnfinn Valderhaug, operasjonsleder i Sunnmøre politidistrikt til Dagbladet.no.

Ifølge NTB sto ikke livet til 3-åringen å redde.

- Gutten døde på sykehuset, opplyser operasjonsleder Leif Arne Valderhaug i Sunnmøre politidistrikt til NTB.

Bekken går inn i en underjordisk kanal, og gutten ble ført med bekken inn i denne. Det ble satt igang søk etter gutten med kommunens kamera, og 3-åringen ble funnet ti meter inn i kanalen.

Noen gravemaskiner i nærheten ble raskt beordret til å fjerne torva over funnstedet, slik at man klarte å fjerne lokket over kanalen.

Politiet fikk melding om ulykka klokka 13.16, og litt under en time senere ble 3-åringen brakt opp på land.

Det står en rist foran kanalens åpning, og gutten har trolig dratt denne med seg da han falt.

I HAGEN: Det står en rist foran kanalens åpning, og gutten har trolig dratt denne med seg da han falt Foto: Fridgeir Walderhaug/DAGBLADET
I HAGEN: Det står en rist foran kanalens åpning, og gutten har trolig dratt denne med seg da han falt Foto: Fridgeir Walderhaug/DAGBLADET Vis mer
image: 3-åring døde
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media