Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

3-åring kidnappet med pistol

Skulle kjøpe godterier. Væpnede menn tok ham med til Stockholm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Da guttens onkel tok ham med for å kjøpe godteri på bensinstasjonen i Småland dukket det opp tre bevæpnede menn, melder  Aftonbladet.no. Godis-turen endte opp annerledes enn planlagt, da tre menn plutselig dukket opp.

- En av dem viste en pistol, og de sa till ham att noe ville skje ham ut om de ikke fikk skyss till Stockholm, sier Annkristin Thurfjell, ved Norrmalmspolisen til aftonbladet.se. Kidnappingen skjedde ved Huskvarna i Småland i går klokken 12 på dagen. Mennene satt seg inn i Mercedesen som 40-åringen og gutten hadde lånt for anledningen. Deretter gikk ferden mot Stockholm.

Gutten sluppet av

Ruten gikk langs E4 mot hovedstaden. I byen Södertälje, 25 minutter fra Stockholm sentrum, fikk 40-åringen lov til å slippe av gutten hos besteforeldrenene sine. Mannen meldte fra til politiet nærmere tolv i går natt, etter å ha sluppet av kidnapperne på Värtahamnen i Stockholm. I følge 40-åringen var mennene fra utlandet. Avstanden mellom Huskvarna og Stockholm er 320 kilometer og turen tok flere timer.

Hviler ut

En av mennene skal ha snakket svensk med aksent og politiet mistenker ham for å være østfra. Politiet skal i dag lete gjennom mercedesen i jakt på tekniske spor. Politiet har så langt ikke funnet spor etter de tre gjerningsmennene. Mannen hviler nå ut hos besteforeldrene i Södertälje, sammen med gutten som fikk en ufrivillig lang godistur.

ROADTRIP MED KIDNAPPERNE: Fra Huskvarna til Stockholm er det over 300 kilometer. De tre kidnapperne kapret bilen i Huskvarna og truet til seg skyss med en pistol. BILDE: GOOGLE EARTH
ROADTRIP MED KIDNAPPERNE: Fra Huskvarna til Stockholm er det over 300 kilometer. De tre kidnapperne kapret bilen i Huskvarna og truet til seg skyss med en pistol. BILDE: GOOGLE EARTH Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling