3-åringen drept i fosterhjem

En 45 år gammel mann ble skadd da drapet skjedde.

BARNEDRAP: En treåring er funnet drept i Sagvåg på Stord. Politiet og krimteknikere er på åstedet. Foto: Tor Erik H. Mathiesen
BARNEDRAP: En treåring er funnet drept i Sagvåg på Stord. Politiet og krimteknikere er på åstedet. Foto: Tor Erik H. MathiesenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var torsdag ettermiddag at en tre år gammel gutt skal ha blitt drept av en 13-åring i Sagvåg i Stord kommune. En 45 år gammel mann ble skadd da drapet skjedde.

VG skriver at treåringen var plassert i fosterhjem. Ifølge BT har fylkeslege Helga Arianson opprettet tilsynssak etter drapet.

- Vi oppfatter denne saken som alvorlig, spesiell og dypt tragisk. På bakgrunn av dette alene har vi opprettet en tilsynssak, sier Arianson.

Fylkeslegen er tilsynsmyndighet for barnevernet og har bedt om full dokumentasjon på det som har skjedd.

- Vår oppgave nå er først og fremst å undersøke saken så langt det er mulig. Vi har ikke tatt stilling til videre skritt, men vi er klare til å snu oss på sekundet når det kommer nye opplysninger, sier hun.

Den 13 år gamle gutten er i politiets forvaring, men vil ikke bli siktet siden han er under den kriminelle lavalder. Arianson sier hun aldri har opplevd noe lignende.

- Dette er en tragedie uten like, sier hun. (NTB)