INTENSIVEN: Tilstanden til den tre år gamle jenta har blitt forverret og hun får nå intensiv behandling. Foto: Øyvind Andreassen/Nordlys.
INTENSIVEN: Tilstanden til den tre år gamle jenta har blitt forverret og hun får nå intensiv behandling. Foto: Øyvind Andreassen/Nordlys.Vis mer

3-åringens tilstand forverret

Får intensivbehandling for skadene hun pådro seg i Isbjørnen barnehage fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jenta fikk en snor rundt halsen da flere barn lekte inne på puterommet i Isbjørnen barnehage i Tromsø fredag ettermiddag.

De hadde vært noen få minutter alene inne på rommet da et av barna kom ut å varslet personalet at den tre år gamle jenta hadde fått snora fra rullegardinen rundt halsen.

Forverret seg Personalet kom inn på rommet og fant jenta livløs, de startet øyeblikkelig gjenopplivning i mens de ventet på ambulansen. I dag har tilstanden til jenta forverret seg.

- Tilstanden er forverret siden fredag, og er alvorlig. Hun får nå intensiv behandling ved UNN, sier Jan Fredrik Frantzen, pressevakt ved Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø til Nordlys.

- Det er dypt tragisk det som har skjedd og det er fryktelig trist for foreldrene, de andre barna og alle involverte. Dette er en tung dag, sier Benn Eidissen, daglig leder til Nordlys.