30-åring siktet for drap

Skal ha drept en 31-år gammel mann utenfor et boligfelt i Ski i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 31-åring ble i morges funnet bevisstløs utenfor en boligblokk i Ski. Det var en privatperson som fant mannen og meldte fra til politiet.

Både politi og ambulanse-personell forsøkte gjenoppliving, men mannen ble senere erklært død på Ullevål universitetssykehus

Nå er en 30-åring siktet for drapet.

- Gjennom avhør var det en person som utpekte som et interessant vitne. Han kontaktet ikke politiet innen rimelig tid, men meldte seg til slutt i politivakta halv fire i ettermiddag. Etter en totalvurdering har politiet siktet vedkommende for drap, sier jourhavende embetsmann i Follo, Tor Anders Persen, til Dagbladet.

Politiet vil fortsatt ikke gå ut med mer informasjon om hvilke type skader den avdøde var påført.

- Men vi har gjort funn som er klart forenlige med at han har blitt drept, sier Persen.

Siktede og avdøde var bekjente.

- De to kjenner hverandre, men vi vet ikke hvilken type bekjentskap det dreier seg om, sier Persen, og forteller at de foreløpig ikke foreligger noe motiv for drapet.

Avdøde skal være hjemmehørende i Ski, og ikke ha vært i befatning med politiet tidligere.

Dagbladets kilder forteller at boligområdet i Myrveien i Ski, der avdøde ble funnet, i stor grad er bebodd av ungdom og at det ofte er fester og bråk i området, men dette er ikke noe politiet vil bekrefte.

- Dette er ikke opplysninger som jeg er kjent med, og derfor ikke noe jeg vil kommentere nå, sier Tor Anders Persen, og legger til at ingen foreløpig er pågrepet eller mistenkt for dødsfallet.

Naboer i Myrveien sier derimot at «det har vært en del bråk i leiligheten i det siste».

<B>DREPT:</B> 31-åringen ble funnet bevisstløs utenfor denne boligblokka på Ski, og døde ved ankomst til sykehuset. En 30-åring er nå siktet for drapet. Kripos og hundepatruljen undersøker åstedet.