Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

30-åring slipper straff for drap

En 30-årig mann som i september i fjor ble pågrepet og siktet for drap slipper drapstiltale. 30-åringen slo ned en 43 år gammel mann på Oslo Sentralstasjon. 43-åringen døde, men politiet har ikke funnet noen klar sammenheng mellom slaget og selve dødsfallet, skriver Dagsavisen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter slaget klarte 43-åringen å gå 20-30 meter av gårde før han segnet om på fortauet utenfor Oslo S. Han døde på Ullevål sykehus halvannen time senere.

30-åringen som slo er en tungt belastet rusmisbruker. Han ble siktet for drap, men siktelsen ble senere redusert til legemsbeskadigelse med døden til følge. Nå er anklagen mot ham ytterligere redusert. Voldsepisoden fant sted 11. september i fjor.

På bakgrunn av rettsmedisinernes konklusjon har politiets jurister kommet til at det ikke var selve slaget som tok livet av 43-åringen, og at 30-åringen ikke hadde drapsforsett da han slo.

Etter det Dagsavisen erfarer vil 30-åringen bli tiltalt for legemsfornærmelse.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media