30 års fengsel for å ha spist mor

En amerikaner er dømt til 30 års fengsel for å ha drept sin 79 år gamle mor. Det virket absolutt ikke i formildende retning at han også spiste litt av henne etterpå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var i oktober 2001 at politiet fant Joey Cala (41) stående over moren sin inne på soverommet hennes i en forstad til Forth Worth i Texas. Begge var dekket av blod, moren var død.

I går erkjente sønnen seg skyldig i det makabre drapet på moren, melder Associated Press. Dommeren dømte ham til 30 år i fengsel. Cala kan slippe ut på prøve om 15 år hvis han oppfører seg ordentlig.

I retten forklarte en rettsmedisiner at den 79 år gamle damen var slått eller sparket ihjel. Etterpå hadde sønnen kuttet åpen både buk og bryst og fjernet flere av den dreptes indre organer.

Da politiet pågrep Cala på mordstedet, var han i ferd med å jafse i seg deler av hjertet hennes.

Calas søster sa i retten at Joey hadde drept moren for å få tak i arven hennes. Men lite tyder så langt på at Lydia Cala etterlot seg noen større arv. Da han ble pågrepet, hevdet sønnen snarere at han var djeveldyrker og at politifolkene forstyrret ham midt i offerritualet.

Ikke helt uventet hadde Calas advokat lagt opp til å basere sitt forsvar på sinnssykdom hos klienten. Resultatet ble et forlik, der morderen tross alt slapp billig unna i en delstat som er kjent for sin flittige bruk av dødsstraff.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer