Dersom du ønsker deg en pakke med frosne biffkroketter fra et familiedrevet slakteri i Takasago City i Japan, må du smøre deg med tålmodighet i drøye 30 år.
Det skriver CNN.
Krokettene - kalt Extreme Croquettes - med det ettertraktede kobekjøttet, er så populære at det vil ta tre tiår før du får varen som bestilt.
Den familiedrevne slakterbutikken i Takasago, vest i Japan, starta med netthandel tilbake i år 1999.
- På den tiden tilbød vi Extreme Croquettes i en prøveperiode, sier Shigeru Nitta.
200 om dagen
Nitta overtok slakteriet etter faren sin i 1994, da han var 30 år gammel. Etter noen år opplevde han at folk var skeptiske til å handle dyr Kobe-biff over nett.
Han besluttet å sette ned prisen drastisk.
- Vi lagde rimelige og smakfulle kroketter for å vise fram butikken vår. Det var en strategi for å få kunder til å smake krokettene, slik at de forhåpentligvis ønsket å kjøpe mer seinere, sier eieren til CNN.
Kobekjøttet kommer fra den eksklusive, japanske kvegrasen wagyu, som opprinnelig kommer fra Kobe-området på øya Honshu i Japan.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger