30 dager for falsk sexannonse

Da den kvinnelige arbeidsgiveren sa opp den ansatte, hevnet den oppsagtes samboer seg ved å sette inn en falsk sexannonse i kvinnens navn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 40 år gamle mannen oppga fullt navn og telefonnummer til den kvinnelige arbeidsgiveren, noe som resulterte i at den intetanende kvinnen ble nedringt.

I Vinger og Odal tingrett ble mannen dømt til 30 dagers betinget fengsel og 10.000 kroner i bot, melder Glåmdalen.

Mannen skrev i annonsen at «Kvinne søker hemmelig forhold eller spenning (Hedmark, Norge)». Annonsen ble lagt ut på nettstedet Paradise Online, og i teksten ble kvinnen framstilt som herskesyk, sexfiksert og ute etter å leve ut en del fantasier. Siden annonsen også oppga kvinnens fulle navn, telefonnummer og e-postadresse, gikk det ikke lang tid før henvendelsene strømmet inn.

Kvinnen måtte legge av røret i håp om at telefonstormen skulle gi seg. De kontaktsøkende mennene ringte dessuten til kvinnens arbeidsplass ettersom også dette nummeret var nevnt i annonsen.

Personen bak den falske annonsen ble til slutt oppsporet, og 40-åringen ble stilt for retten, tiltalt for «skremmende eller plagsom opptreden eller annen hensynsløs atferd».

Mannen ble også dømt for ha lastet ned og lagret noen barnepornografiske bilder på sin datamaskin.

(NTB)