30 gram hasj kan ha utløst parteringsdrap

Begge erkjente tiltalepunktet som gjelder partering av 35 år gamle Dan Johnny Myhre i april 2016.

DRAP: Likfunnet ble avdekket etter at et vitne så mennene frakte en koffert mot skogen bak Ammerud skole. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
DRAP: Likfunnet ble avdekket etter at et vitne så mennene frakte en koffert mot skogen bak Ammerud skole. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den eldste av de to mennene som står tiltalt for parteringsdrapet på Ammerud i 2016, nektet straffskyld da rettssaken startet i Oslo tingrett tirsdag.

28-åringen svarte klart nei på tiltalepunktet om drap, mens den andre drapstiltalte, en 26 år gammel mann, erkjente straffskyld.

Begge erkjente tiltalepunktet som gjelder partering av 35 år gamle Dan Johnny Myhre i april 2016.

Den tredje tiltalte i saken, en 29 år gammel kvinne, er ikke tiltalt for drap, men for å ha hjulpet til med parteringen og for ikke å ha avverget situasjonen. Hun svarte benektende på begge skyldspørsmål.

30 gram hasj

Et motiv for drapet skal være 30 gram hasj som forsvant. Men påtalemyndigheten vet ikke om hasjen var borte eller ikke.

De to mennene er tiltalt for å ha drept Myhre med en rekke kutt og stikk i hodet og overkroppen i en leilighet på Ammerud i Oslo i april 2016. Offeret døde av blodtap og pustevansker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer