30 millioner liter vann i vasken da mann tissa

21-åringens naturlige behov kostet Oregon over 200.000 kroner.

VANN MED SMAK AV URIN:  Flere mener myndighetene i Portland overreagerte da 30 millioner liter drikkevann ble tømt ut etter at en mann pissa i det. Foto: Eeaumi / Creative Commons.
VANN MED SMAK AV URIN: Flere mener myndighetene i Portland overreagerte da 30 millioner liter drikkevann ble tømt ut etter at en mann pissa i det. Foto: Eeaumi / Creative Commons. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Joshua Seater hadde vært ute på en bytur med noen venner. Og etter å ha slukket tørsten ute på byen, gikk det som det ofte går: Joshua måtte tisse.

Det bestemte 21-åringen seg for å gjøre i en av Portlands drikkevannskilder, melder Oregon Live. Hvor mye som kom ut da 21-åringen latet vannet, vites ikke (ifølge Store norske leksikon tisser vi om lag 1,5 liter i døgnet), men det var uansett nok til at vannmyndighetene tok affære.

De bestemte seg nemlig for å tømme ut hele 30 millioner liter drikkevann på grunn av vannlatingen. Seaters urinering ble nemlig fanget av et overvåkingskamera.

- Tror du folk vil drikke piss? - Det er folk som mener at dette er en overreaksjon. Jeg synes ikke det. Jeg mener vi her har å gjøre med en stor «ekkelt-faktor», sier David Shaff i vannmyndighetene i Portland.

- Jeg kan se for meg hvor mange folk som hadde sagt: «Jeg lagde appelsinjuice med det vannet den morgenen». Har du lyst til å drikke piss? Folk flest vil kvie seg rimelig mye for det, legger han til.

Hele prosessen kostet til sammen 36.000 dollar (i overkant av 200.000 kroner). Den regningen går til Oregons skattebetalere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer