30 på glattcelle etter sexrazzia

TRONDHEIM (Dagbladet): Sexklubbgjester i Trondheim drakk vin og så på strippeshow. I neste øyeblikk havnet de på glattcelle. To personer sitter arrestert etter politirazziaen, siktet for å ha vist det som kan være pornofilm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tretti personer ble tatt med til politihuset etter aksjonen mot omstridte Club 4 og et annet etablissement i Trondheim, natt til lørdag.

Medlemsklubben Club 4 har vakt forargelse i byen, etter rykter om kjøp og salg av seksuelle tjenester. Den ene av de to arresterte er innehaveren av den omstridte klubben.

I løpet av dagen vil politiet ta stilling til om de to skal framstilles for varetektsfengsling i morgen.

- Latterlig, er kommentaren til politiaksjonen fra Club 4-innehaverens advokat, Øystein Skogrand.

Så etter film

- Vi ble satt i hver våre celler i nærmere tre timer før vi slapp fri, forteller et ektepar til Dagbladet. På grunn av all omtalen av klubben vil de ikke stå fram med navn og bilde.

- Alle som var til stede ble tatt med til politihuset - uten at vi fikk vite hva det gjaldt. Det eneste vi hadde gjort var å drikke et glass vin og se på et ordinært strippeshow. Ikke før vi ble avhørt fikk vi vite hva det dreide seg om, og etterpå slapp vi ut, sier ekteparet i Trondheim.

Personer Dagbladet har snakket med, sier at de aldri har sett utuktig film i klubben eller blitt tilbudt seksuelle tjenester mot betaling.

- Vi aksjonerte etter at vi fikk tillatelse fra forhørsretten til ransaking for å se etter utuktig film. Noe er blitt beslaglagt. Først etter å ha gjennomgått dette vil vi vurdere hva som skal gjøres videre, sier politiinspektør Per Morten Brobakke til Dagbladet.

Prostitusjon?

Etter det Dagbladet erfarer kan politiet også ha beslaglagt filmer som er tatt opp av medlemmene under besøk i klubben.

Også et annet etablissement i Trondheim, som har forbindelser til Club 4, ble besøkt av politiet samme natt. Her ble ni personer tatt med til politihuset, men alle ble satt fri etter noen timer.

- Vi har sterk mistanke om at det foregår prostitusjon ved dette stedet, sier politiinspektør Per Morten Brobakke.