30 på glattcelle etter sexrazzia

TRONDHEIM (Dagbladet): Sexklubbgjester i Trondheim drakk vin og så på strippeshow. I neste øyeblikk havnet de på glattcelle. To personer sitter arrestert etter politirazziaen, siktet for å ha vist det som kan være pornofilm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tretti personer ble tatt med til politihuset etter aksjonen mot omstridte Club 4 og et annet etablissement i Trondheim, natt til lørdag.

Medlemsklubben Club 4 har vakt forargelse i byen, etter rykter om kjøp og salg av seksuelle tjenester. Den ene av de to arresterte er innehaveren av den omstridte klubben.

I løpet av dagen vil politiet ta stilling til om de to skal framstilles for varetektsfengsling i morgen.

- Latterlig, er kommentaren til politiaksjonen fra Club 4-innehaverens advokat, Øystein Skogrand.

Så etter film

- Vi ble satt i hver våre celler i nærmere tre timer før vi slapp fri, forteller et ektepar til Dagbladet. På grunn av all omtalen av klubben vil de ikke stå fram med navn og bilde.

- Alle som var til stede ble tatt med til politihuset - uten at vi fikk vite hva det gjaldt. Det eneste vi hadde gjort var å drikke et glass vin og se på et ordinært strippeshow. Ikke før vi ble avhørt fikk vi vite hva det dreide seg om, og etterpå slapp vi ut, sier ekteparet i Trondheim.

Personer Dagbladet har snakket med, sier at de aldri har sett utuktig film i klubben eller blitt tilbudt seksuelle tjenester mot betaling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer