«307 år lang kløe»

Ikke forlat oss på denne måten, trygler britisk tabloidavis.

SKJEBNEDAG: Britiske forsider i dag er dedikerte det skotske uavhengighetsvalget. «Ikke forlat oss på denne måten», skriver Daily Mirror. The Guardian kaller det for «Skjebnedagen», The Times har kalt det for «D-dagen for unionen». The Independent kaller det for «den 307 år lange kløen». Foto via @suttonnick/Twitter
SKJEBNEDAG: Britiske forsider i dag er dedikerte det skotske uavhengighetsvalget. «Ikke forlat oss på denne måten», skriver Daily Mirror. The Guardian kaller det for «Skjebnedagen», The Times har kalt det for «D-dagen for unionen». The Independent kaller det for «den 307 år lange kløen». Foto via @suttonnick/Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Britiske forsider i dag er dedikerte det skotske uavhengighetsvalget. «Ikke forlat oss på denne måten», skriver Daily Mirror. The Guardian kaller det for «Skjebnedagen», The Times har kalt det for «D-dagen for unionen». The Independent kaller det for «307 år lang kløe».

«Det har vært grunnfjellet til våre største triumfer og forent oss i våre mørkeste stunder. I dag, la oss sikre Skottlands framtid i en strålende og bemerkelsesverdig familie av nasjoner som er flott Storbritannia», skriver Scottish Daily Mail.

På en knivsegg Skotsk uavhengighet balanser på en knivsegg de siste timene før valget begynner. Begge sider mobiliserer nå for fullt, og meningsmålingene viser at de to sidene er utrolig nærmere.

En spørreundersøkelse fra Ipsos Mori viste i går kveld at de nei- og ja-siden nå bare er ett prosentpoeng fra hverandre, henholdsvis 49 prosent for uavhengighet og 51 prosent for å forbli i unionen, skriver The Guardian.

Meningsmålingsinstituttet gir nei-siden et lite større forsprang, med henholdsvis 48 prosent til ja-siden og 52 prosent til nei-siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer