Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

31 pilegrimer drept i bombeangrep i Irak

To biler med sprengstoff rammet sjiamuslimer i den hellige byen Kerbala.

TRE ANGREP DENNE UKA: Minst 31 personer ble drept og 95 såret da to bilbomber gikk av i Kerbala i Irak i dag. Foto: REUTERS/SCANPIX
TRE ANGREP DENNE UKA: Minst 31 personer ble drept og 95 såret da to bilbomber gikk av i Kerbala i Irak i dag. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Minst 31 mennesker er drept i et bombeangrep mot sjiamuslimer i den hellige byen Kerbala i Irak, melder sykehuset i byen.

Ytterligere 95 ble såret da to biler med sprengstoff ble sprengt idet hundretusener av sjiamuslimer var i ferd med å gjennomføre religiøse seremonier.

Angrepet på den siste dagen i Arbain-høytideligheten er det tredje store attentatet denne uka mot sjiamuslimske pilegrimer i Irak.

Angrepene skjer samtidig som det er politisk uro i landet over at flere kandidater er blitt nektet å stille som kandidater til valget 7. mars. Flere av disse er sunnimuslimer.

(NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!