Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

32-åring godtar varetekt

Politiet frykter bevisforspillelse i forbindelse med Kongsvinger-drapet.

FORSVARER: Advokat Christer Hedin forsvarer mannen i 30-åra. Han sier at siktede stiller seg uforstående til drapet. Foto: ERIK BERGLUND
FORSVARER: Advokat Christer Hedin forsvarer mannen i 30-åra. Han sier at siktede stiller seg uforstående til drapet. Foto: ERIK BERGLUND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 32-åringen som er siktet for drapet på Lars Erik Flem Andersen (18) gikk i 20.00-tida i går i avhør. Først klokka 03.00 i natt var avhøret over.

Mannen vil i dag bli varetektsfengslet i en såkalt kontorforretning, og den siktede samtykker i en ukes fengsling med brev- og besøkskontroll.

Avgjørelsen for varektektsfengslingen begrunnelse med fare for bevisforspillelse,

- Politiet har i løpet av dagene som har gått siden pågripelsen, ikke klart å sjekke siktede ut av saken, og er fortsatt av den formening at det foreligger skjellig grunn til mistanke og bevisforspillelsesfare, opplyser politiadvokat Iren Johnsen Dahl til NTB.

Ifølge advokat Christer Hedin, som forsvarer 32-åringen, handlet avhøret som ble avsluttet i natt i hovedsak om mannen bevegelser lørdag i helga, samt resten av helga.

- Det satt langt inne for ham å godta varetekt, men han gjør det fordi han har et ønske om å samarbeide med politiet. Han er overbevist om at han vil sjekkes ut av saken, sier Hedin til Dagbladet.no.

Mannen erkjenner ikke straffskyld og hevder han ikke var ved funnstedet med den drepte i tidsrommet da drapet skal ha skjedd. I går ble hjemmet hans saumfart av teknikere fra politiet og Kripos.

DREPT: Lars Erik Flem Andersen (18). Foto: Privat
DREPT: Lars Erik Flem Andersen (18). Foto: Privat Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling