Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

32-åringen trodde han skulle på date: - Drept etter sex-felle

Mannen (32) traff to unge fristerinner på nettet, og avtalte å møtes. Da han kom fram ble han brutalt ranet og drept.

DREPT:  En mann som ble funnet død i  i Frösunda ved Stockholm natt til mandag denne uken, bæres ut fra skogsområdet der han ble funnetet. Foto: Johan Nilsson / NTB scanpix
DREPT: En mann som ble funnet død i i Frösunda ved Stockholm natt til mandag denne uken, bæres ut fra skogsområdet der han ble funnetet. Foto: Johan Nilsson / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SOLNA/OSLO (Expressen/Dagbladet): 32-åringen ble funnet drept i Solna utenfor Stockholm søndag kveld. Politiet tror mannen var blitt rammet av et nøye planlagt komplott, skriver Aftonbladet.

32-åringen hadde kommet i kontakt med to jenter - på 15 og 18 år - på en datingside på nettet. De tre begynte å flørte, og avtalte et treff. Men da mannen ankom det avtalte møtestedet, Järva krog omkring fem kilometer nord for Stockholm, dukket jentenes mannlige medsammensvorne plutselig opp, skriver Expressen.

Da åpenbarte marerittet seg for 32-åringen.

Mistenkt for drap og ran Ifølge svenske medier ble mannen utsatt for et brutalt ran, som så endte med døden. Mannen ble funnet død søndag kveld, med tydelige ytre skader. Nå sitter både de to tenåringsjentene og to noe eldre kamerater varetektsfengslet, mistenkt for drap.

- Det er to menn og to kvinner, født mellom 1987 og 1997, som er mistenkt for drap og ran. De ble pågrepet tirsdag kveld, sier Lars Byström, pressetalsmann ved Stockholms-politiet.

- De forsøkte å rane ham. Da han gjorde motstand stakk de ham ned, sier en kilde til Aftonbladet.

Advokat Hanna Lindblom, som representerer den 15-årige jenta, opplyser til Expressen at hennes klient ikke erkjenner straffskyld. Det er ikke kjent hvordan de tre andre mistenkte stiller seg til anklagene.

Ifølge Expressen er jentene tidligere dømt for mindre lovbrudd. En av de mistenkte mennene er tidligere dømt for narkotikakriminalitet og biltyveri.

Svensk politi opplyser til Expressen at mannen ble drept på et sted og deretter ble liket hans dumpet i et skogholt et annet sted.

- Flere ofre 32-åringen ble meldt savnet av venner etter at han ikke dukket opp for å kjøre en slektning til flyplassen på lørdag. Da vennene begynte å lete etter ham fant de bilen hans forlatt, med personlige eiendeler, ved Frösunda i kommunen Solna et stykke nord for Stockholm. Han ble etter hvert funnet død av politiet 700 meter unna.

Nå har flere venner og familie lagt ned blomster på stedet der 32-åringen ble funnet død.

Politiet undersøker om flere kan ha vært utsatt for det samme. For noen dager siden skal en annen mann ha blitt mishandlet på samme måte som drapsofret, og politiet setter de to sakene i sammenheng. Ifølge Aftonbladet frykter politiet at det finnes enda flere ofre, som ikke har turt å anmelde sin sak - av frykt eller skam.

De vil bli begjært fengslet på fredag, opplyser politiet.

ÅSTEDET:  Politi i arbeid på stedet i Frösunda ved Stockholm der en  mann ble funnet drept natt til mandag denne uken. Foto: Johan Nilsson / NTB scanpix
ÅSTEDET: Politi i arbeid på stedet i Frösunda ved Stockholm der en mann ble funnet drept natt til mandag denne uken. Foto: Johan Nilsson / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media