SUKSESS: Stjerner som Rachel McAdams (bildet) Colin Farrell og Vince Vaughn har tatt over for Matthew McConaughey og Woody Harrelson, som hadde hovedrollene i den kritikerroste seriens første sesong. Foto: Scanpix/NTB
SUKSESS: Stjerner som Rachel McAdams (bildet) Colin Farrell og Vince Vaughn har tatt over for Matthew McConaughey og Woody Harrelson, som hadde hovedrollene i den kritikerroste seriens første sesong. Foto: Scanpix/NTBVis mer

3,2 millioner seere trosset kritikken og tangerte rekorden

Byttet ut a-skuespillere med nytt stjernelag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sesong to av krimserien «True Detective» har ikke fått like gode anmeldelser som den første, men publikum benket seg uansett foran TV-en under søndagens premiere i USA.

Stjerner som Colin Farrell, Rachel McAdams og Vince Vaughn har tatt over for Matthew McConaughey og Woody Harrelson, som hadde hovedrollene i den kritikerroste seriens første sesong.

Den andre sesongen har ikke fått like god omtale, men det brydde ikke seerne da første episode ble vist på HBO i USA søndag.

Ifølge Variety ble den første episoden sett av 3,2 millioner seere, seriens nest høyeste tall noensinne. Bare den første sesongens avslutning, som trakk 3,5 millioner, hadde flere seere.

I den første sesongen spilte McConaughey og Harrelson drapsetterforskere på jakt etter en bestialsk seriemorder i Louisiana. I sesong to er handlingen flyttet til California.

Norske seere kan følge serien på strømningstjenesten HBO Nordic. Der legges ny episode ut hver mandag. Sesong to består av åtte episoder, akkurat som den første.

(NTB)

SUKSESS: Colin Farrell har tatt over for Matthew McConaughey i serien True Detective. Foto: Stella Pictures.
SUKSESS: Colin Farrell har tatt over for Matthew McConaughey i serien True Detective. Foto: Stella Pictures. Vis mer