PÅGREPET: 33-åringen ble pågrepet uten dramatikk. Da hadde han skadd tre menn med kniv. Foto: Peder Gjersøe
PÅGREPET: 33-åringen ble pågrepet uten dramatikk. Da hadde han skadd tre menn med kniv. Foto: Peder GjersøeVis mer

33-åring gikk amok med kniv

Tre knivskadd i Tønsberg etter krangel på hjemmefest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Tre menn i alderen 27-30 år er brakt til sykehuset i Vestfold etter å ha blitt knivstukket av en 33-åring i en bolig i Barkåker utenfor Tønsberg.

Det var en av festdeltagerne som ringte politiets nødnummer og ba om hjelp på dårlig norsk. Da hadde en krangel utartet, hvor 33-åringen tok frem kniven i basketaket som fulgte.

- Da vi kom frem var tre skadet. To av disse hadde lettere skader med knivstikk i rygg og armer. En er alvorlig skadet, men det skal ikke være fare for livet, opplyser operasjonsleder Paul Bergan ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

Det var bevæpnet politi som slo til mot boligen. Da de forstod at det befant seg en gjerningsmann med kniv inne i huset, ropte de at han skulle komme ut stille og rolig.

- Han kom ut og gjorde ingen motstand. Pågripelsen gikk derfor rolig for seg. Vi har ikke funnet kniven ennå, men den skal i følge gjerningsmannen ligge igjen inne i huset. Derfor blir den helt sikkert fanget opp av vår tekniker som har startet arbeidet, opplyser Bergan.

Utenom gjerningsmannen og de tre knivskadde, skal det ha vært 4-5 andre vitner i boligen. Alle er av østeuropeisk opprinnelse, og politiet venter nå på tolk for å få startet avhør.

- Men det er på det rene at det har vært alkohol inne i bildet, og at det er blitt en krangel, sier Bergan.

33-åringen er foreløpig siktet for legemsbeskadigelse med kniv.