Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

33-åring pågrepet for overfallsvoldtekt

Skal ha voldtatt kvinne i Verdal i sommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet): En 33 år gammel mann er pågrepet og siktet for en voldtekt og et voldtektsforsøk i Verdal den 28. juni i sommer.

- Vi kan foreløpig ikke utdype hvilke bevis vi sitter med i saken, men vi mener at disse er gode nok til å fremstille mannen for varetektsfengsling, sier lensmann i Verdal Knut Olav Røstad til Adressa.no.

Avisa skriver at mannen skal ha fått avslag på sin asylsøknad i vår, men forlot ikke landet innen utreisefristen.

En kvinne i tjueåra ble natt til 28. juni overfalt og voldatt i Verdal sentrum. Tidligere på kvelden ble en annen kvinne utsatt for et voldtektsforsøk. 33-åringen er siktet for begge disse forholdene.

Adressa.no skriver at politiet har avhørt et titalls personer i saken. Først ble en mann i tjueåra siktet, men ble senere sjekket ut av saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling